Utbyggnad till hus

Utbyggnad av ett hus är den perfekta lösningen för er som trivs i ert hus, men som ändå känner att det börjar bli lite trångt och tycker att mer utrymme skulle vara ett stort plus. Anledningarna kan vara många, men oavsett vilket så är det relativt enkelt att sätta igång ett utbyggnadsprojekt.
Hos oss på Dagens Bygg så hittar du alla kunskaper som behövs för att förverkliga era önskningar.

Utbyggnad hall, vardagsrum och entré

Vi på Dagens Bygg har alltid kunden i fokus oavsett vilket som blir vårt bygguppdrag. Vi lyssnar alltid på dina önskemål, men kommer också med råd och synpunkter när det behövs. Allt för att du och din familj ska nå ert mål – en lyckad utbyggnation som ni kommer att glädjas åt. Vi påvisar alltid vilka kostnader en tillbyggnad eller utbyggnad på en befintlig fastighet för med sig i ett projekt.

Dina önskemål – vårt löfte

Dagens Bygg har som mål att byggprojekt ska bli en så problemfritt som möjligt. Med öppenhet, ärlighet och tydlighet arbetar vi tillsammans med dig. Det är inte lätt att hitt rätt företag i djungeln där ute. Många delar ska klaffa och många personer är inblandade. Många olika roller ska samverka på ett så smidigt sätt som möjligt.

Det krävs för att du och din familj ska känna att ni har kontroll. Det gäller även om det är en liten renoveringom eller en stor totalentreprenad.

Dagens Bygg har som mål att du ska få allt under ett och samma tak och du behöver inte ha kontakt med flera entreprenörer samtidigt.

Din byggupplevelse vill vi ska vara så bekväm och problemfri som möjligt. Dagens Bygg står för öppenhet, ärlighet och tydlighet. De orden är din garanti för att du alltid, i alla skeenden av processen, ska ha inflytande och kontroll över arbetet.

Att dokumentera allt vi gör är en självklarhet för oss. För både vår och din trygghet.