Tillbyggnation

Tillbyggnation

När en familj startar tankeprocessen om att bygga om huset börjar drömmarna ta form och då kanske de kan bli verklighet så småningom. Vi på Dagens Bygg tycker att ni ska kontakta oss redan nu. Vi kan hjälp er att samla ihop alla tankar och idéer och göra byggplan och en budget. Att göra en tillbyggnad på huset kan bli enkelt eller otroligt komplicerat. Det beror bland annat på era förutsättningar och behov. Om det är en större tillbyggnad kanske det behövs sprängas bort berg och då kan det bli dyrt. Dagens Bygg hjälper gärna till att räkna på de olika förutsättningarna.

Tillbyggnation med arkitekt

En arkitekten hjälper till att få ner drömmarna i en ritning, men kan också se till så att drömmarna blir ändå större. Arkitektens jobb är att testa olika planlösningar, se möjligheter och komma med spännande förslag som är svåra att se själv i en miljö som man har bott i länge. Arkitekten kan också se när det blir för dyrt eller när något inte är dyrt och blir snyggt. En arkitekten förstår sig på olika stilar och hjälper till att få tillbyggnaden att smälta ihop med resten av huset.

Dina önskemål – vårt löfte

Dagens Bygg har som mål att byggprojekt ska bli en så problemfritt som möjligt. Med öppenhet, ärlighet och tydlighet arbetar vi tillsammans med dig. Det är inte lätt att hitt rätt företag i djungeln där ute. Många delar ska klaffa och många personer är inblandade. Många olika roller ska samverka på ett så smidigt sätt som möjligt.

Det krävs för att du och din familj ska känna att ni har kontroll. Det gäller även om det är en liten renoveringom eller en stor totalentreprenad.

Dagens Bygg har som mål att du ska få allt under ett och samma tak och du behöver inte ha kontakt med flera entreprenörer samtidigt.

Din byggupplevelse vill vi ska vara så bekväm och problemfri som möjligt. Dagens Bygg står för öppenhet, ärlighet och tydlighet. De orden är din garanti för att du alltid, i alla skeenden av processen, ska ha inflytande och kontroll över arbetet.

Att dokumentera allt vi gör är en självklarhet för oss. För både vår och din trygghet.