Renovera sovrum

Totalrenovering av sovrum

Badrumsrenovering är förr eller senare nödvändig i alla hem. Om du låter oss hjälpa dig med din renovering så blir du garanterat nöjd med resultatet. Det finns många saker att tänka på när det är dags för en badrumsrenovering. Badrummet är ett våtrum och det finns många kriterier som ska uppfyllas för att badrummet ska godkännas för exempelvis en hemförsäkring. Oavsett om du vill ge ditt badrum ett lyxigt ansiktslyft eller bara vill fräscha upp vissa delar av det, är vi det självklara valet för din badrumsrenovering.

Renovera sovrum kostnad

Vi hjälper dig med allt ifrån en helhetslösning till mindre ansiktslyftningar. Inget jobb är för litet för oss. Vi har kunskapen och kompetensen att utföra alltifrån byte av golv och toalett till en komplett badrumsrenovering helt efter dina önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar allt ifrån planering till färdigställande. Vilka badrumsmöbler passar bäst? Vilken typ av golv ska du välja?

Bra byggare med trygga avtal

Vi går med lust och iver in i varje byggprojekt så att du känner dig trygg i ditt livs största investering. Det är bra om du tittar runt lite, men glöm inte bort Dagens bygg. Du kanske har fått någon byggare rekommenderad av en granne, vän, släkting eller kollega på jobbet. Du får gärna kontakta oss för att få referenser om Dagens Bygg. Vi har många referenser och är inte rädda för att lämna ut en lista. Självklart är alla på listan vidtalade. Du kan lita på oss i din jakt på att hitta byggare.