Renovera hall

Totalrenovering av hall

Badrumsrenovering är förr eller senare nödvändig i alla hem. Om du låter oss hjälpa dig med din renovering så blir du garanterat nöjd med resultatet. Det finns många saker att tänka på när det är dags för en badrumsrenovering. Badrummet är ett våtrum och det finns många kriterier som ska uppfyllas för att badrummet ska godkännas för exempelvis en hemförsäkring. Oavsett om du vill ge ditt badrum ett lyxigt ansiktslyft eller bara vill fräscha upp vissa delar av det, är vi det självklara valet för din badrumsrenovering.

Renovera hall kostnad

Vi hjälper dig med allt ifrån en helhetslösning till mindre ansiktslyftningar. Inget jobb är för litet för oss. Vi har kunskapen och kompetensen att utföra alltifrån byte av golv och toalett till en komplett badrumsrenovering helt efter dina önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar allt ifrån planering till färdigställande. Vilka badrumsmöbler passar bäst? Vilken typ av golv ska du välja?

Bra byggare med trygga avtal

Vi går med lust och iver in i varje byggprojekt så att du känner dig trygg i ditt livs största investering. Det är bra om du tittar runt lite, men glöm inte bort Dagens bygg. Du kanske har fått någon byggare rekommenderad av en granne, vän, släkting eller kollega på jobbet. Du får gärna kontakta oss för att få referenser om Dagens Bygg. Vi har många referenser och är inte rädda för att lämna ut en lista. Självklart är alla på listan vidtalade. Du kan lita på oss i din jakt på att hitta byggare.

Placeringen av huset

Man får förmoda att det finns tankar om placeringen. Är det på den egna tomten krävs det ingen investering i att köpa en tomt. Annars är ju köp av tomt ett stor utgift som kan dra iväg precis hur mycket som helst. Efterfrågan och tillgänglighet styr priset. Sjöläge och närhet till stad och kommunikationer gör att priset stiger mycket. I Norrlands inland är det betydligt billigare.

Ansökan om bygglov för att bygga hus

Kontakta byggnadsnämnden i din kommun för att höra om du behöver göra en bygglovsansökan eller om det räcker med en anmälan. Det här är gången för att göra en bygglovsansökan. Det kan vara en utdragen process så det är bra att vara ute i god tid. Handläggningstider på över ett år är inte ovanligt.

Vi på Dagens Bygg är vana vid att bygga alla möjliga slags hus. Är det ett attefallshus du vill bygga får det vara max 25 kvm. Då behöver du inte bygglov, men du måste göra en anmälan till byggnadsnämnden i din kommun och därefter invänta ett startbesked. Börja med att kontakta byggnadsnämnden för att höra dig för hur det om du behöver göra en anmälan eller om det krävs en bygglovsansökan.