Vi på Dagens Bygg kan ombyggnation

Så, varje familj som vill bygga om huset startar en egen resa där de förhoppningsvis får se sina drömmar bli verklighet. Det är där vi på Dagens Bygg kommer in i bilden. Vi hjälper till att samla ihop alla önskemål och gör något konstruktivt av det.
Att bygga om huset kan vara allt mellan enkelt och otroligt komplicerat, detta beroende av dina förutsättningar och behov. Som genomsnitt ligger priset omkring 15 000 kr/kvm. Det innebär att om man gör mycket själv kan man komma undan med ca 9 000 kr/kvm, men om man lägger ut en del eller mycket jobb kan det gå på 25 000 kr/kvm eller till och med mer.

Utbyggnad bygglov

Börja med att fråga byggnadsnämnden i din kommun för att se om det är möjligt att göra en ombyggnation enligt den planen. Ansök sedan om bygglov om du tror att din ombyggnad kräver det. Ansök tidigt i processen eftersom bygglov kan ta tid att få. Reglerna är dessutom olika från kommun till kommun, så ju mer kreativa idéer desto svårare blir de att få tillstånd för.
Det går att komma undan kravet på bygglov om du ska bygga om en en eller tvåbostadshus. Det kan gå att bygga skärmtak, uteplatser, friggebodar, uthus, tillbyggnader och murar utan bygglov.

Dina önskemål – vårt löfte

Dagens Bygg har som mål att byggprojekt ska bli en så problemfritt som möjligt. Med öppenhet, ärlighet och tydlighet arbetar vi tillsammans med dig. Det är inte lätt att hitt rätt företag i djungeln där ute. Många delar ska klaffa och många personer är inblandade. Många olika roller ska samverka på ett så smidigt sätt som möjligt.

Det krävs för att du och din familj ska känna att ni har kontroll. Det gäller även om det är en liten renoveringom eller en stor totalentreprenad.

Dagens Bygg har som mål att du ska få allt under ett och samma tak och du behöver inte ha kontakt med flera entreprenörer samtidigt.

Din byggupplevelse vill vi ska vara så bekväm och problemfri som möjligt. Dagens Bygg står för öppenhet, ärlighet och tydlighet. De orden är din garanti för att du alltid, i alla skeenden av processen, ska ha inflytande och kontroll över arbetet.

Att dokumentera allt vi gör är en självklarhet för oss. För både vår och din trygghet.