Nybyggnation hus

Det är en speciell känsla att bygga upp något från grunden och sedan gå in i ett nytt hus och vara den första som möblerar och sätter upp tavlor på väggarna. Är det det här som du och din familj har i tankarna ska ni vända er till oss på Dagens Bygg. Ofta är det betydligt enklare att bygga nytt i stället för att renovera. Vid en nybyggnation blir det sällan så stora överraskningar och budgeten brukar hållas. Vid en renovering är man aldrig säker på att det här så.

Vi på Dagens Bygg kan nybyggnation

Vid nybyggnation tycker vi att du och din familj ska ta ut svängarna och överdriva. Det viktiga är att ni inte kommer ångra er sedan för att ni inte vågade tänka nytt och större. Det är förstås en ekonomisk fråga och man måste respektera sin budget, men det gäller att kompromissa på rätt ställen. Vissa önskemål kanske är viktigare än andra. Viss lyx kostar inte så mycket, medan annan lyx kan dra iväg kostnadsmässigt. Vissa saker är dyrt medan andra saker kan vara billig lyx.

Dina önskemål – vårt löfte

Dagens Bygg har som mål att byggprojekt ska bli en så problemfritt som möjligt. Med öppenhet, ärlighet och tydlighet arbetar vi tillsammans med dig. Det är inte lätt att hitt rätt företag i djungeln där ute. Många delar ska klaffa och många personer är inblandade. Många olika roller ska samverka på ett så smidigt sätt som möjligt.

Det krävs för att du och din familj ska känna att ni har kontroll. Det gäller även om det är en liten renoveringom eller en stor totalentreprenad.

Dagens Bygg har som mål att du ska få allt under ett och samma tak och du behöver inte ha kontakt med flera entreprenörer samtidigt.

Din byggupplevelse vill vi ska vara så bekväm och problemfri som möjligt. Dagens Bygg står för öppenhet, ärlighet och tydlighet. De orden är din garanti för att du alltid, i alla skeenden av processen, ska ha inflytande och kontroll över arbetet.

Att dokumentera allt vi gör är en självklarhet för oss. För både vår och din trygghet.