Köksrenovering

Köksrenovering lyfter ditt hem

Köksrenovering är något av det bästa du kan ge ditt hem. Köket är hemmets hjärta och det spenderas mer tid än du tror i just köket. Oavsett om du vill ge ditt kök en rustik känsla av landsbygd eller ett modernt intryck är Dagens Bygg det självklara valet för din köksrenovering. Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar allt ifrån planering till färdigställande. Vilka luckor passar bäst? Vilket typ av golv ska du välja? Tillsammans skapar vi ditt nya kök helt och hållet efter dina önskemål.

Vi renoverar ditt kök till ditt drömkök

Vi hjälper dig med allt ifrån en helhetslösning till mindre ansiktslyftningar. Inget jobb är för litet för oss. Vi har kunskapen och kompetensen att utföra alltifrån byte av golv och luckor till en komplett köksrenovering helt efter dina önskemål. Och självklart kan vi skapa ett platsbyggt kök så att det passar perfekt i just ditt kök. Köket är hemmets naturliga mittpunkt och det kan vara bra om du planerar det utifrån mer än bara matlagning och diskning.

Att tänka på vid köksrenovering

Att renovera ett kök kan vara ett ganska tidskrävande projekt. Därför kan det vara en bra idé att se till att du har tillgång till ett extra kök under tiden som renoveringen sker, så att du kan laga mat och hantera disk mm.

Du har kontrollen över din köksrenovering

Vår samlade kompetens och expertis gör din köksrenovering till en fröjd. Tillsammans med oss har du som kund full kontroll över just din renovering.

– Fråga gärna hantverkarna på plats om du undrar över hur det går.

För att säkerställa kvaliteten i köksrenovering dokumenterar vi självklart allt arbete vi gör i ditt kök. På så sätt kan du lätt se om arbetet är utfört efter alla dina önskemål. Dokumentationen är också din trygghet och försäkran om att arbetet är fullgott utfört.

Din köksrenovering är vår passion

Vi på Dagens Bygg AB är väl medvetna om att en köksrenovering är en dyrbar investering för dig som kund. Den medvetenheten innebär att vårt jobb är nyckeln till att ni får ett fantastiskt resultat.

Vi samlar extremt kunniga och passionerade hantverkare som skapar underverk i ditt hem eller på din arbetsplats.