Hitta byggare

Behörig hantverkare

Vi på Dagens Bygg tycker ju förstås att du ska vända dig till oss. Vi är garanterat den bästa byggaren. Gör du det finns det en hel del pengar att tjäna och det är ett bra sätta att undvika problem i framtiden. Vi skriver alltid utförliga avtal, så att du och din familj inte får några obehagliga överraskningar senare. Av oss får du en tidsplan, uppgift om när arbetet ska påbörjas och när det ska vara avslutat.

Byggare Stockholm

Vi är entreprenören med goda kontakter på kommunerna och med arkitekter så att det ska gå lätt att få bygglov. Vi renoverar och förädlar hus, med kvalitet, miljö och ekonomi i fokus. Vi jobbar med hållbara och enkla lösningar som skapar mervärde för er som kund. Det tror vi är en garanti för att vi ska göra ett bra jobb. Du och din familj ska tycka att det är enkelt och smidigt att göra affärer med oss. Vi håller vad vi lovar och du ska känna dig trygg med oss som byggmästare. Självklart jobbar vi efter förordningar och lagar som finns för att skapa en säker och trygg arbetsplats. Miljöaspekten och jämlikhet är viktiga termer för oss.

Att tänka på vid badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan vara ett ganska tidskrävande projekt. Därför kan det vara en bra idé att se till att du har tillgång till ett extra badrum under tiden som renoveringen sker, så att du kan duscha och gå på toaletten.

Du har kontrollen över din badrumsrenovering

Vår samlade kompetens och expertis gör din badrumsrenovering till en fröjd. Tillsammans med oss har du som kund full kontroll över just din renovering.

– Fråga gärna hantverkarna på plats om du undrar över hur det går.

För att säkerställa kvaliteten i badrumsrenoveringen dokumenterar vi självklart allt arbete vi gör i ditt badrum. På så sätt kan du lätt se om arbetet är utfört efter alla dina önskemål. Dokumentationen är också din trygghet och försäkran om att arbetet är fullgott utfört.

Din badrumsrenovering är vår passion

Vi på Dagens Bygg AB är väl medvetna om att en badrumsrenovering är en dyrbar investering för dig som kund. Den medvetenheten innebär att vårt jobb är nyckeln till att ni får ett fantastiskt resultat.

Vi samlar extremt kunniga och passionerade hantverkare som skapar underverk i ditt hem eller på din arbetsplats.