Stambyte bostadsrättsförening

Byggservice

Byggservice med Dagens Bygg AB

Byggservice – Dagens Bygg är specialister på renoveringar och att serva husägare och fastighetsägare med att underhålla allt som ett hus kan kräva: lagningar av tak, fasadarbeten, stambyten, byte av hissar, vattenskador, köksbyten, målning, fönsterbyten, kontroll av rökkanaler och avloppsledningar, elarbeten och mycket mer. Vi åtar oss också att utföra veckovisa ronderingar och allmän skötsel. Båda gamla och nya hus kräver en hel del uppmärksamhet.

Från idé till entreprenad

En pålitlig byggpartner är nödvändigt när ni vill renovera en befintlig bostad, bygga en ny sommarstuga eller renovera lokaler i miljöer som är känsliga. Vi på Dagens Bygg erbjuder det mesta inom entreprenad och bygg, både för privatpersoner och fastighetsbolag. Våra medarbetare är mycket kunniga inom sina områden och tillför kompetens som kommer väl till pass när vi åtar oss ett jobb. Självklart har vi de certifikat som krävs, så du som kund kan känna dig trygg med att anlita oss.

Byggservice Stockholm

Ofta startar ett byggprojekt runt köksbordet när familjen är samlad. Vi på Dagens Bygg är gärna med dig som kund genom hela processen från första idé till inflyttning. Vi samlar ihop alla tankar, gör en budget, gör en projektplan, kontaktar en arkitekt, söker bygglov och säkerställer att tidsplanen kan hållas och passa alla parter. Vi har en rak och öppen dialog med kunden genom hela processen.

Vi har mångårig erfarenhet

Dagens Bygg har lång erfarenhet av att arbeta med byggservice. Det kan handla om renoveringar, handikappanpassning, ombyggnationer eller att ha vissa delar av ett stort byggprojekt i ett större område. Vi är vana att gripa tag i det som behöver omvårdnad omedelbart eller det som behöver planeras in på kort eller lång sikt.

Vi vet hur vi kan hjälpa er på bästa sätt

Våra medarbetar har hög kompetens på många områden. Tillsammans löser vi alla typer av arbeten. Där inte vi räcker till har vi en arsenal av underleverantörer som har god renommé. Vi jobbar bra ihop och har roligt samtidigt som vi jobbar hårt.