Byggfirma

Du har hittat rätt byggfirma – välkommen till Dagens Bygg

Byggfirma – Vi på Dagens Bygg finns till för att du som kund ska bli nöjd med arbetet när vi är klara. På samma sätt blir vi inte klara förrän du är nöjd. Oavsett om det är ett litet renoveringsarbete eller ett större jobb där vi är totalentreprenören. Vi gör allt däremellan också.

Du kan lugnt vända dig till oss redan när den första idén dyker upp runt köksbordet. Vi förstår hur det går till. Det är där familjerådet kommer fram till att det behövs helt nya åtgärder för att boendet ska fungera så att alla får ett eget rum, det efterlängtade arbetsrummet, den nödvändiga tvättstugan eller varför inte – den nya villan som bara fanns i drömmarnas värld. Inga jobb är främmande för oss. Inte för stort. Inte för litet. Vänd dig med förtroende till Dagens Bygg.

Det här är de tjänster som vi på Dagens Bygg med glädje bistår med:

 • Budgetering av projektet. En viktig punkt för att samla ihop allas önskemål och familjens krav.
 • Arkitekten som använder sin kunskap och erfarenhet för att få ut det mesta för er budget.
 • Projektplanen så att ingenting glöms bort.

  Ansökan om bygglov för att bygga hus

  Kontakta byggnadsnämnden i din kommun för att höra om du behöver göra en bygglovsansökan eller om det räcker med en anmälan.

  Det här är gången för att göra en bygglovsansökan:

  • Skicka in din ansökan och alla handlingar.
  • Byggnadsnämnden granskar dina papper.
  • Du får hem ett mottagningsbevis.
  • Byggnadsnämnden prövar din ansökan.
  • Därefter får du förhoppningsvis ett beslut om ditt bygglov. Det här är en process som kan dra ut på tiden. Ärenden kan behöva överklagas och så får de återremitteras.
  • Byggnadsnämnden håller tekniskt samråd. Hur ska bygget gå till och vilka / vem är ansvarig?
  • Du får ett startbesked.
  • Byggnadsnämnden gör ett besök på bygget.
  • Byggnadsnämnden håller ett slutsamråd.
  • Du får ett slutbesked när alla krav är uppfyllda och när byggnadsnämnden inte har något större att anmärka på.

Låt Dagens Bygg göra jobbet – med ärlighet, öppenhet, tydlighet

Dagens Bygg jobbar för att du som valt oss som totalentreprenör får allt under ett och samma tak och du behöver inte ha kontakt med flera entreprenörer samtidigt. Vi vill göra din upplevelse av oss till en bekväm och problemfri tid. Dagens Bygg står för ärlighet, öppenhet och tydlighet. De orden är din garanti för att du alltid, i alla skeenden av processen, har kontroll och inflytande över arbetet. Självklart dokumenterar vi allt vi gör. För både din och vår trygghet.

Dina önskemål – vårt löfte

Dagens Bygg jobbar för att ditt byggprojekt ska bli en så smidig upplevelse som möjligt. Med ärlighet, öppenhet och tydlighet arbetar vi tillsammans med dig. Det är lätt att gå vilse i djungeln av olika företag. Det är många delar som ska klaffa och många personer som är inblandade. Det är många olika roller som ska samverka på ett så smidigt sätt som möjligt, samtidigt som du som kund ska känna att du har kontroll. Oavsett om det är en stor totalentreprenad eller en liten renovering.

Den transparenta byggfirma Stockholm 

Dagens Bygg är det transparenta byggföretaget som erbjuder totallösningar för din renovering eller nybyggnation, oavsett om det handlar om att måla om enstaka väggar, lägga nytt golv, mer omfattande renoveringar eller en totalentreprenad. Ett komplett utbud av byggtjänster i samspel med erfarna och skickliga medarbetare, gör Dagens Bygg till det självklara valet när du ska renovera eller underhålla ditt hem eller ditt kontor. Vi går in med själ och hjärta i allt vi gör och varje projekt är lika viktigt för oss som det är för dig.

Vi på Dagens Bygg ligger i startgroparna

Det är det här vi är kända som – stans bästa byggfirma