Bygg rätt med din byggare

Bygg och bygga rätt. Vi på Dagens Bygg har som högsta mål att vår kund skall bli nöjd när vi är klara med vårt arbete. Vi blir dessutom inte klara förrän du som kund är nöjd.

Är det ett litet arbete med en renovering eller är det ett större jobb där vi tar den totala entreprenaden eller något däremellan? Vi gör alla jobb med högsta kvalitet.

Vanliga åtgärder är bl.a. att alla ska få ett eget rum, en renovering av köket,  utöka tvättstugan eller badrummet. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Det här är de tjänster som vi på Dagens Bygg med glädje hjälper till med:

  • Budget. Om alla ska få sin vilja igenom – vad kostar det?
  • Arkitekten, med sin kunskap och erfarenhet, hjälper till att få det mesta för pengarna.
  • Projektplanen så inget faller mellan stolarna.

Dina önskemål – vårt löfte

Dagens Bygg har som mål att byggprojekt ska bli en så problemfritt som möjligt. Med öppenhet, ärlighet och tydlighet arbetar vi tillsammans med dig. Det är inte lätt att hitt rätt företag i djungeln där ute. Många delar ska klaffa och många personer är inblandade. Många olika roller ska samverka på ett så smidigt sätt som möjligt.

Det krävs för att du och din familj ska känna att ni har kontroll. Det gäller även om det är en liten renoveringom eller en stor totalentreprenad.

Dagens Bygg har som mål att du ska få allt under ett och samma tak och du behöver inte ha kontakt med flera entreprenörer samtidigt.

Din byggupplevelse vill vi ska vara så bekväm och problemfri som möjligt. Dagens Bygg står för öppenhet, ärlighet och tydlighet. De orden är din garanti för att du alltid, i alla skeenden av processen, ska ha inflytande och kontroll över arbetet.

Att dokumentera allt vi gör är en självklarhet för oss. För både vår och din trygghet.