Badrumsrenovering

Totalrenovering av badrum

Badrumsrenovering är förr eller senare nödvändig i alla hem. Om du låter oss hjälpa dig med din renovering så blir du garanterat nöjd med resultatet. Det finns många saker att tänka på när det är dags för en badrumsrenovering. Badrummet är ett våtrum och det finns många kriterier som ska uppfyllas för att badrummet ska godkännas för exempelvis en hemförsäkring. Oavsett om du vill ge ditt badrum ett lyxigt ansiktslyft eller bara vill fräscha upp vissa delar av det, är vi det självklara valet för din badrumsrenovering.

Badrumsrenovering kostnad

När det gäller kostnaderna för att renovera ett badrum, så kan man grovt dela in dessa kostnader i arbetskostnad och materialkostnad.
Det är dina val och din budget som avgör vad prislappen hamnar på i slutändan. Vi är experter inom området och vet vilka material som passar bäst i just ditt badrum. Var inte rädd för att fråga efter olika alternativ. Kom även ihåg att om en hantverkare utför renoveringen av ditt badrum så är arbetskostnaderna ROT-avdragsberättigade.

Att tänka på vid badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan vara ett ganska tidskrävande projekt. Därför kan det vara en bra idé att se till att du har tillgång till ett extra badrum under tiden som renoveringen sker, så att du kan duscha och gå på toaletten.

Du har kontrollen över din badrumsrenovering

Vår samlade kompetens och expertis gör din badrumsrenovering till en fröjd. Tillsammans med oss har du som kund full kontroll över just din renovering.

– Fråga gärna hantverkarna på plats om du undrar över hur det går.

För att säkerställa kvaliteten i badrumsrenoveringen dokumenterar vi självklart allt arbete vi gör i ditt badrum. På så sätt kan du lätt se om arbetet är utfört efter alla dina önskemål. Dokumentationen är också din trygghet och försäkran om att arbetet är fullgott utfört.

Din badrumsrenovering är vår passion

Vi på Dagens Bygg AB är väl medvetna om att en badrumsrenovering är en dyrbar investering för dig som kund. Den medvetenheten innebär att vårt jobb är nyckeln till att ni får ett fantastiskt resultat.

Vi samlar extremt kunniga och passionerade hantverkare som skapar underverk i ditt hem eller på din arbetsplats.