Hur fungerar badrumsrenovering

Hur fungerar Badrumsrenovering  från Dagens bygg?

För många är ett badrum bara ett badrum. Men med ett fräscht och inbjudande badrum får ditt hem eller ditt kontor ytterligare en dimension.

Att bygga eller renovera ett badrum är ett stort ansvar. Det är många regler och rekommendationer som man behöver ta hänsyn till eftersom badrummet utsätts för stora yttre påfrestningar.

Ta hjälp med ditt nya badrum

Golv, väggar och rörinstallationer har alla sina branschregler som ska följas för att ge dig ett säkert badrum. Dessa regler motsvarar även de krav som försäkringsbolagen ställer om olyckan skulle vara framme. Därför kan det vara bra att skaffa experthjälp när det är dags att byta eller bygga nytt badrum.

Precis som med alla andra rum finns det hur många inredningsstilar som helst när det gäller badrum. De flesta är fortfarande traditionellt vita, men det finns verkligen utrymme för att skapa ditt personliga badrum. Bortsett från den standard som finns när det gäller väggar och golv i så kallade våtrum finns det ingenting som säger att ett badrum måste se ut på ett eller annat sätt.

Skapa ett personligt badrum

Hur vill du att ditt badrum ska se ut och vad säger ditt badrum om dig? Se dig omkring i din vardag och låt dig inspireras av till exempel tidningsartiklar, reportage i tv eller varför inte grannen. Våga vara annorlunda och sätt din personliga prägel på ditt badrum. Med små, enkla medel kan du skapa ett rum som blir så mycket mer än ett hygienutrymme.

Vi hjälper dig att skapa ett personligt badrum utifrån dina önskemål och dina förutsättningar. Våra fantastiska medarbetare brinner för att ge dig ett så bra badrum som möjligt.

Vi skapar ditt badrum tillsammans med dig

Som kund hos oss kan du enkelt följa arbetet via vår digitala dagbok, där får du varje dag ta del av bilder på hur byggnationen fortskrider. Det ger dig kontroll över situationen och du kan lätt komma med synpunkter, även om du skulle befinna dig på andra sidan jorden.

Har du frågor kring din badrumsrenovering? Vi har svaren. Kontakta oss, så kan vi tillsammans reda ut begreppen och skapa ditt nya badrum.