Frågor och Svar bygg

Viktigt att veta om badrumsrenovering med Dagens Bygg

När du bokar badrumsrenvering med  Dagens Bygg så innebär det att vi i teamet renoverar badrummet efter önskat pris.

Att återställa golvytor på ett professionellt och kompetent sätt är en hel vetenskap. En vetenskap som vi i Dagens Bygg ständigt ser till att hålla oss uppdaterade inom. Detta gör att vi i teamet alltid har den senaste tillgängliga kunskapen om material och metoder för att uppnå bästa tänkbara resultat för dina golv.

Att minimera vår miljöpåverkan så långt det går, utan att kompromissa med kvaliteten på renoveringen, är väldigt viktigt för oss. Det är ett viktigt steg i vår miljöpolicy och vårt klimatarbete.

Ett team med specialistkompetens inom badrum

Dagens Bygg samtliga medarbetare har specialistkompetens för att ta hand om alla typer av badrum , i alla olika slags miljöer.

Exempel på golvets tillstånd innan golvvården utförs kan vara:

Det våra kunder oftast frågar oss på Golvvårdsteamet om

Här nedan så har vi svarat på några av de frågor som ofta dyker upp i samband med golvvård. Vi hoppas att de nedanstående svaren hjälper dig som kund att förstå vilken typ av golvvård som vi på Golvvårdsteamet kan erbjuda dig.

Vad är den huvudsakliga anledningen till att renovera badrum?

  • Den huvudsakliga anledningen till att våra kunder behöver få hjälp är att deras golv har blivit skadade på något sätt. Många av våra kunder är t.ex. kontor med många anställda vilket leder till att förslitningen på golvytorna blir hög. Andra kunder är fastighetsägare, som behöver hjälp med underhåll av golv i t.ex. entréer och trapphus.
  • En annan vanligt förekommande anledning är t.ex. att någon har tappat något i eller på golvet som har gett upphov till en skada. Det kan röra sig om t.ex. en fläck, ett hack eller en spricka.
  • Repor är också vanliga och dessa uppstår oftast då större föremål dras över golvet vid t.ex. ommöblering, flytt eller liknande.

Skador på badrum uppstår vanligen av:

  • Vanlig förslitning
  • Vassa eller tunga föremål som tappas rakt ner i golvet
  • Repor från hyllor etc.

Vilka fördelar ger den Badrumsrenovering som vi på Dagens bygg erbjuder?

  • Ditt badrum kan bli återställt om det uppstår skador
  • Dina badrum blir skinande och rena och ger ett bra och attraktivt intryck för dig och din familj
  • Ditt badrumfår en längre livstid

Vi är pålästa och har specialutbildning i hur olika golvtyper skall hanteras på bästa sätt.